Τα εξειδικευμένα φύλλα ενσίρωσης με την ποιότητα και την πρωτοποριακή τους τεχνολογία, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση, βελτιώνουν την ποιότητα του ενσιρώματος και αυξάνουν το εισόδημα του κτηνοτρόφου.

  • SilO2Block®

Είναι το νεώτερο και πιο εξειδικευμένο προϊόν της εταιρίας. Αποτελείται από 7 στρώματα επιλεγμένων υλικών που το καθιστούν πρακτικά αδιαπέρατο στο οξυγόνο. Με τον τρόπο αυτό γίνεται αποτελεσματικότερη η ζύμωση, μειώνονται δραστικά οι απώλειες και βελτιώνεται η ποιότητα της ζωοτροφής. Το SilO2Block® έχει πάχος μόνο 90 μm αλλά παρόλα αυτά είναι πιο δυνατό από τα απλά φύλλα πάχους 150 μm! Είναι επίσης, ελαφρύτερο, ελαστικότερο κι ευκολότερο στην τοποθέτηση.

 

 

  • CombiSilo®

Δύο φύλλα μαζί σε ένα ρολό! Ένα πολύ δυνατό ασπρόμαυρο φύλλο πάχους 115 μm τυλιγμένο μαζί με ένα λεπτό κι ελαστικό φύλλο 35 μm το οποίο προσκολλάται στο ενσίρωμα κι αποτρέπει την ύπαρξη θυλάκων αέρος μεταξύ του φύλλου και της ζωοτροφής που θα οδηγούσαν σε υποβάθμιση της ποιότητάς της.  Το CombiSilo® κάνει την τοποθέτηση των δύο φύλλων ευκολότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη.

 

 

  • Πολύ δυνατά φύλλα ενσίρωσης με Metallocene

Τα φύλλα αυτά παράγονται σε πάχος 125 μm με πολυαιθυλένιο εξαιρετικά υψηλών αντοχών. Έτσι προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

  • Ασπρόμαυρο φύλλο ενσίρωσης

Το ασπρόμαυρο φύλλο πάχους 150 μm αποτελεί την πιο γνωστή λύση για ενσίρωση. Το άσπρο στρώμα αντανακλά τη θερμότητα ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση της ζωοτροφής και να διατηρείται καλύτερη η ποιότητά της ενώ το μαύρο εξασφαλίζει πλήρη αδιαφάνεια.

Τα φύλλα ενσίρωσης της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ παράγονται σε πλάτη έως 20 μ. και είναι σταθεροποιημένα ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία για 1 χρόνο.